Information

Just nu:

Till dig som är nyinflyttad, eller till dig som söker allmän information om praktiska saker, så finns det i ett häfte som du kan ladda ner via denna länk!

Ska du renovera? Då kan det vara bra att först läsa igenom våra riktlinjer för renovering. Det hittar du via denna länk!

Gröna fingrar?
Det finns en trädgårdsgrupp. Intresserad? Kontakta styrelsen  och håll utkik på anslag i trapporna.

 

Container
Föreningen bokar gemensam container två gånger per år som ställs på Kapellgatan. Se anslag i trapporna.

Länkar

Skånetrafiken reseplanerare

Malmö stad kultur & nöje.

Malmö stad Arkiv & Histora.

Bostadsrättslagen.

Integritetspolicy

Personuppgiftsansvar

Bostadsrättsföreningen Solhus är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter på denna webbplats och för att hantera utskick av våra nyhetsbrev. Information om hur du kontaktar oss finns längst ner på sidan.

Anmälan till Nyhetsbrev

Personuppgift (e-postadress) som lämnas i samband med anmälan om intresse av vårt nyhetsbrev sparas bara så länge som du vill. När du avanmäler dig så tar vi bort dina personuppgifter. Personuppgifter (namn, telefonnummer, lägenhetsnummer och e-postadress) som lämnas i samband med anmälningar till sammankomster som ordnas av föreningen eller vid bokning av gästrummet §sparas så länge som det krävs för vår administration. I användningen av vissa program för nyhetsbrev och register kan vi komma att dela personuppgifter med leverantörer till Bostadsrättföreningen Solhus. Bostadsrättsföreningen Solhus har tecknat Underbiträdesavtal enligt Dataskyddsförordningen GDPR för behandling av personuppgifter med föreningens leverantörer.

Rätt att begära information

Vill du veta om hur Bostadsrättsföreninen Solhus behandlar personuppgifter om dig, skicka en begäran till info@brfsolhus.se. Du har rätt att begära information om personuppgifter som behandlas om dig hos Bostadsrättsföreningen Solhus och att få uppgifter rättade och raderade, förutsatt att det inte längre finns någon rättslig grund för dess fortsatta behandling.