Gårdar

brf solhus gårdar

Brf Solhus har två gårdar som alla medlemmar kan nyttja.

Observera att trädgården Kapellgatan 16/Nikolaigatan 3 delar vi med grannföreningen, Brf Solgården. Var medveten om det och visa hänsyn till detta när ni är på deras sida av gården.

Det är inte tillåtet att rasta hundar och katter på gårdarna.

brf solhus träd gårdar

• Utemöbler
• Grillar
• Parasoll
• Ett partytält (finns i barnvagnsskjulet på Nikolaigatan 5)

Vi har inget bokningssystem av möbler/gårdar. Varje gård har tio stolar och två bord.

Var vänlig flytta inte möblerna mellan gårdarna.

Var rädd om våra fina trädgårdar.

Integritetspolicy

Personuppgiftsansvar

Bostadsrättsföreningen Solhus är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter på denna webbplats och för att hantera utskick av våra nyhetsbrev. Information om hur du kontaktar oss finns längst ner på sidan.

Anmälan till Nyhetsbrev

Personuppgift (e-postadress) som lämnas i samband med anmälan om intresse av vårt nyhetsbrev sparas bara så länge som du vill. När du avanmäler dig så tar vi bort dina personuppgifter. Personuppgifter (namn, telefonnummer, lägenhetsnummer och e-postadress) som lämnas i samband med anmälningar till sammankomster som ordnas av föreningen eller vid bokning av gästrummet §sparas så länge som det krävs för vår administration. I användningen av vissa program för nyhetsbrev och register kan vi komma att dela personuppgifter med leverantörer till Bostadsrättföreningen Solhus. Bostadsrättsföreningen Solhus har tecknat Underbiträdesavtal enligt Dataskyddsförordningen GDPR för behandling av personuppgifter med föreningens leverantörer.

Rätt att begära information

Vill du veta om hur Bostadsrättsföreninen Solhus behandlar personuppgifter om dig, skicka en begäran till info@brfsolhus.se. Du har rätt att begära information om personuppgifter som behandlas om dig hos Bostadsrättsföreningen Solhus och att få uppgifter rättade och raderade, förutsatt att det inte längre finns någon rättslig grund för dess fortsatta behandling.